Käytämme ammattitason materiaaleja

Tekonurmet

Puttigreeni Pro

Tämä kaksivärinen luonnollisen ulkonäon omaava kiharettu huippuluokan tekonurmi sopii erinomaisesti vaativalle harrastajalle ja ammattilaiselle. Nurmi on UV-suojattu, joka takaa nurmelle pitkän käyttöiän. Erittäin tiheä kudonta antaa parhaan mahdollisen käyttäytymisen pallolle niin rullatessa kuin vastaanotossakin, lähestymislyöntien spinnit purevat greeniisi. Tekonurmen pohja on vahva hyvin muotoutuva tukiverkollinen kerroskangas, jossa SBR-lateksipäällyste ja vedenpoistorei’itys. 
Tekniset tiedot:
Nurmen tiheys: 84000 ommelta/m²
Korkeus: 16 mm
Paino: 3,0-3,1 kg/m²
Langan massa (DTEX): 5000 g/10000m
Kudontalinjojen tiheys (gauge): 5/32 tuumaa, 340 ommelta/metri
valmistajan 7 vuoden takuu

Chippiruoho Royal

Nelivärinen Chippiruoho reunustamaan viheriötä tai vaikka laajemmaksikin alustaksi pihalle tai terassille. Tämä tuuhea tekonurmi on vaikea erottaa aidosta hyvinhoidetusta nurmikosta. Sen kudonnassa on käytetty UV-suojattuja suoria ja kiharrettuja lankoja, jotka pitävät nurmen paremmin pystyssä ja tekevät siitä miellyttävän tuntuisen. Tekonurmen pohja on vahva hyvin muotoutuva tukiverkollinen kerroskangas, jossa SBR-lateksipäällyste ja vedenpoistorei’itys.

Tekniset tiedot:
Nurmen tiheys: 16800 ommelta/m²
Korkeus: 30 mm
Paino: 2,7 - 2,8 kg/m²
Langan massa (DTEX): 11000 g/10000m
Kudontalinjojen tiheys (gauge): 3/8 tuumaa, 160 ommelta/metri
valmistajan 7 vuoden takuu

Kupit ja liput

Alumiinikuppi

Alumiininen greenikuppí on kestävä pitkäikäinen valinta kotipihan viheriölle. Väri valkoinen

Muovikuppi

Muovinen greenikuppí on edullisempi vaihtoehto, valmistettu kestävästä muovista. Väri valkoinen.

Muovimerkki greenikupille

Merkkarit greenikuppeihin, muovisessa merkissä nostokahva, millä saa pallot pois kupista. Jos valitsemasi väri on loppunut, toimitamme automaattisesti varastosta löytyvää väriä.

Nylonliput nostotangolla

Nylon ruutuliput tukevalla tangolla greenikuppeihin, lippu on irrotettava ja halutessa siihen voi vaikka itse ommella omanlaisensa.

Tanko ja lippu standard

Materiaali kestävää lasikuitu-alumiiniseosta, alumiiniholkilla. Irroitettava ruutulippu, eri värejä. Pituus 7,5″ (n. 213 cm)