Puttimatto 125 golftekonurmesta + chippimatto

Puttimatto 125 golftekonurmesta + chippimatto

235,00 879,00 

Ilmainen toimitus! Sisältää pintakupin ja lisäpalan (arvo 60€).

Etsitkö puttimattoa golfin lähipelin harjoitteluun? Nyt voit lopettaa etsimisen! Tässä on tuote, jolla onnistut. 

125 cm leveä puttimatto kevyeen puttausharjoitteluun sisälle tai terassille. Puttimatto on valmistettu samasta huippulaadukkaasta puttitekonurmesta kuin suuremmat pihalle asennettavat valmisgreenit tai fantasiagreenit.

Tämän maton käyttöönotto on todella nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain levittää matto sisälle tai terassille, lisätä pintakuppi valmiin reiän kohdalle ja sen jälkeen voit aloittaa harjoittelun.

Maton mukana toimitetaan metallinen pintakuppi (arvo 25€), erillinen lisäpala chippinurmea (arvo 35€), sekä upotettava muovikuppi (arvo 17€) Muovikupin voi halutessa upottaa esim. terassiin.

Puttimaton leveys on 125 cm ja pituus on valittavissa 3 metristä 12 metriin.

*Kaikkiin puttimattoihin ja puttipaketteihin maksuton toimitus

Lisätuotteet

Lisää tilaukseen

  • Laadukas Spalding -putteri 59,90 €

  • 3kpl Titleist -golfpalloja 15,90 €

Tuote yhteensä

Lisävalinnat

Loppusumma

Kuvaus

Puttimatto huippulaadukkaasta tekonurmesta

Kotipihagolfin puttimatot valmistetaan huippulaadukkaasta golftekonurmesta, jonka avulla saat aidon golfgreenin tuntumaa kotiin tai toimistoon. Tämä tuote hakkaa perinteiset puttiharjoitusmatot kuusi nolla. Siksi uskallamme antaa tuotteelle laajennetun 30 päivän tyytyväisyystakuun.

Puttimaton käyttöönotto on helppoa

Kotipihagolffin puttimaton käyttöönotto on todella nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain levittää matto sisälle tai terassille, lisätä pintakuppi reiän kohdalle ja sen jälkeen voit aloittaa harjoittelun. (Toisinaan mattoon voi syntyä pakkaamisen seurauksena ryppyjä, jotka oikenevat itsestään päivässä tai parissa.)

Puttigreeni toimii sisällä ja ulkona

Kotipihagolffin Puttimatto toimii sekä sisällä että ulkona. Sisäkäytössä siitä ei irtoa häiritseviä hajuja. Harjoitusten ulkopuolella maton voi pitää lattia sisutuselementtinä tai kääriä rullalle ja nostaa sivuun. Matto kestää suomalaisia sääolosuhteita ja siinä vedenpoistoreititys. Valmistamme myös suuremmat tekonurmi-golfgreenit samasta matosta, joten tämä tuote on todettu todella toimivaksi.

Puttimatto saatavilla kaikilla mitoilla

Mallistostamme löytyy valmiina puttimatto myös 50 cm levyisenä. Pituuden voi valita metrin tarkkuudella. Jos mielessäsi on yksilölliset mitat, pyydä tarjous Fantasia-puttimatosta.

Huippuvalmentaja Timo Rauhala suosittelee

Myös Suomen tunnetuin golfvalmentaja Timo Rauhala suosittelee Kotipihagolffin puttimattoja. Katso videolta Timon vinkit puttaamiseen.

Lisätiedot

Ruohon tiheys

84000 ommelta / m²

Nurmen korkeus

Puttigreeni: 16 mm

Paino

Puttigreeni: 3,0-3,1 kg/m²

Langan massa (DTEX)

Puttigreeni: 5000 g / 10000 m

Takuu

Valmistajan tuotetakuu tekonurmelle 7 vuotta

Takuu

Huippuluokan materiaaleista – 7 vuoden materiaalitakuulla

Kaikki golfgreenit valmistetaan huippuluokan ja nimen omaan golf-käyttöön suunnitelluista tekonurmista, jotka kestävät hyvin suomalaisia sääolosuhteita. Ne ovat UV-suojattuja ja soveltuja erinomaisesti vaativalle harrastajalle ja ammattilaiselle. Puttigreenin korkeus on 16 mm ja chippiruohon 30 mm.

Kuvat ovat suuntaa-antavia 3D-luonnoksia, joissa ei näy kallistukset eivätkä värit täysin vastaa todellisia värejä.

Valmistaja antaa golftekonurmille seitsemän vuoden materiaalitakuun. Lue takuun ehdot toimitusehdoista.

Myös Timo Rauhala suosittelee!

Alennus:
-20%
Alekoodi:
JOULU

Tilaa asennusohjeet sähköpostiisi

Haluatko tietää, mitä puttigreenin tekonurmen asennus vaatii? Tilaa uutiskirjeemme, niin saat asennusohjeen sähköpostiisi.