Sammaloituneen nurmen tilalle tekonurmiviheriö

Turkulainen Golfia harrastava Kari Laine lähestyi Kotipihagolfia toiveenaan, että hänen sammaloituneelle nurmipihalle pitäisi keksiä jotakin. Myyntiedustajamme Ville kuunteli asiakkaan toiveet ja lähti rakentamaan hänelle räätälöityä pakettia, jossa yhdistyisi tyylikäs ulkoasu ja käytettävyys putti- ja chippialueena. Pihan muoto ja kallistukset olivat haastava lähtökohta, mutta muutaman puhelinsoiton ja kuvan vaihdon jälkeen saatiin kiinni juonesta. Ville hahmotteli ruutuvihkoon ja myöhemmin tietokoneen piirto-ohjelmalla luonnoksen Karille nähtäväksi. Muutama pieni korjaus ja suunnitelma näytti hyvältä.

 

Tämän jälkeen Ville otti selvää paikallisten maaurakoitsijoiden tarjonnasta ja paikkakunnalta löytyikin sopiva urakoitsija, joka otti pohjien valmistuksen hoitaakseen. Karin toiveessa oli, että puttigreeni saataisiin valmiiksi ennen koulun päättäjäisiä, koska perheessä oli tiedossa pienimuotoinen ylioppilasjuhla.  Pihakuntoon.fi – joka toimi puttigreenin asentajana – saikin soviteltua asennuksen päättäjäisviikon alkuun. Ennen asennusta Johannes Pihakuntoon.fi:ltä konsultoi pohjien tekijää, joka vaihtoi ohjeiden mukaan maa-ainekset murskeeseen ja kivituhkaan ja tiivisti pohjan valmiiksi asennusta varten. Kun asentajat saapuivat paikalle, he pääsivät aloittamaan pintojen viimeistelyn ja tiivistämisen.

Kommunkointi asentajien ja asiakkaan välillä sujui hyvin ja Kari antoikin viimehetken toiveita muodolle ja lippujen paikalle. Karin piha valmistui pari päivää ennen päättäjäisiä ja omenapuutkin puhkesivat parhaimpaan kukkaloistoon juuri sopivasti.

Asiakas kommetoi palautteessaan kokemusta näin:

”Nurmimateriaali on laadukas ja asentajat olivat erittäin ammattitaitoisia. Erittäin positiivinen kokemus ja olen lopputuokseen erittäin tyytyväinen. Naapurit ovat käyneet joukoittain katsomassa griiniämme. Huippuna palvelussa oli se, että kun griinimateriaali loppui hieman kesken, toimitettiin se 1. ja 2. asennuspäivän yönä paikalle, jotta asennus saatiin valmiiksi luvatussa ajassa ennen juhliamme. Nyt ollaan koko golffaavan perheemme kanssa hioneet lähipeliämme kuntoon ja golfkaverit ovat ’jonossa’ testaamaan griiniämme. Voin lämpimästi suositella.”

Toivotan Karin perheelle hyvää kesää ja paljon iloisia hetkiä uudella pihalla. Kaverin sanoja lainaten ”pitäähän meillä tämmöistä olla!”
Kun olet kiinnostunut omasta puttigreenistäsi, älä epäröi ottaa yhteyttä.
 
– Sampo